Tuotteemme

Veripalttu/rössy

Veripalttu/rössy
Valmistusaineet

naudan veri, vesi, ruis- ja ohrajauho, silava, ruokasooda, suola, valkopippuri. Raaka-aineiden alkuperä: naudan veri: Veljekset Rönkä Oy, Suomi, ruis- ja ohrajauho: Kinnusen Mylly, Suomi, silava: EU, mausteet: Mauste-Sallinen Oy, Naantali

Ravintosisältö 100g

energiaa 545 kJ (130 kcal), rasva 4,3 g, josta tyydyttynyttä 0,8 g, hiilihydraatit 14 g, josta sokereita 1,9 g, proteiini 7,5 g, suola 1,6 g, VOIMAKASSUOLAINEN

Muut tiedot

Vacum-pakattu, säilytys +2 - +6 c, käyttöaika: 14 vrk, pakkauskoko n. 250 g, kilokoodi